top of page
_37A3053.jpg

Jag ger liv åt ditt varumärke genom att skapa inspirerande content, designa din hemsida, fotografera och coacha. Allt med hjärta och passion. För ditt varumärke är värt att sticka ut och synas lite extra. 

Välkommen hit!

Katja Pi - Greige [Ikon].png
_37A3053.jpg

Jag ger liv åt ditt varumärke genom att skapa inspirerande content, unik hemsida och mjuk marknadsföring.
Allt med hjärta och passion.

Katja Pi - Greige [Ikon].png

Vill du synas lite extra?

 

Med en kreativ blick kan jag hjälpa dig att formge och stärka ditt visuella varumärke. 

Du får mitt fulla fokus där du behöver det som mest, det kan vara allt från att hjälpa dig med din hemsida, sociala medier, skapa content till fotografering och formgivning. 

Låt mig få hjälpa dig att lyckas!

Mina tjänster

_37A3039.jpg
IMG_6986_edited.jpg
20220823-213806707.jpg

Content manager

Vill du stärka din digitala närvaro, få hjälp med dina sociala medier eller att skapa inspirerande och effektfullt content? Behöver du en strategi eller kanske en ny visuell stil? Då har du hittat helt rätt!

Formgivning

Är du i behov av en ny hemsida, nytt marknadsföringsmaterial eller unik bildbank?  Jag hjälper dig att skapa en visuell helhet som tilltalar din målgrupp och bygger ett starkt varumärke online.

Coaching 1-1

Du har min fulla närvaro för att prata om sociala medier, ditt företag eller visuella varumärke. Coachningen anpassas efter dina behov och önskemål för att du ska komma vidare i ditt arbete.

_37A3104.jpg

Behöver du avlastning?

Har du svårt att få tiden att räcka till för ditt företag? Behöver du hjälp med att optimera och uppdatera dina digitala kanaler? Skapa inspirerande och effektfullt innehåll eller kanske en unik bildbank till dina sociala medier?

 

Då kanske mina tjänster som virtuell assistent kan vara perfekt för dig. Du bestämmer vad du behöver hjälp med, hur ofta och hur mycket.

Fina ord

”Katja är en väldigt proffsig och lyhörd fotograf som har förmågan att omvandla en abstrakt idé i sinnet till konkreta och magiska bilder som helt avspeglar det jag vill att mina böcker ska förmedla.” 

Sofia Sivertsdotter, Goodliness AB

NÅGRA AV MINA PROJEKT

Planerar. Designar. Utför.

_37A3028.jpg

KONTAKT

Är du intresserad av ett samarbete, boka en kostnadsfri konsultation eller bara säga HEJ? 

 

Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar mer om vad JAG kan göra för dig!

bottom of page