top of page
socialamedier.jpg

Längtar du efter mer tid för din business?

Katja Pi - Greige [Ikon].png

FÅ HJÄLP MED ATT FRIGÖRA TID  och BYGGA DIN BUSINESS

 

Med en kreativ blick kan jag hjälpa dig att förenkla ditt företagsliv och hitta din visuella stil för att stärka ditt varumärke. Oavsett om det gäller ditt digitala eller fysiska skyltfönster. Genom att erbjuda tjänster inom sociala medier, fotografering, webbdesign och styling. Arbeta med mig är enkel, du får allt på samma plats och vi gör det tillsammans.

Mina tjänster

webbdesign.jpg

Kreativ kollega

Har du svårt att få tid till att uppdatera och underhålla dina digitala medier? Eller behöver du kanske ett kreativt bollplank? Jag jobbar både med helhetslösningar och kortare uppdrag.

Marknadsföring

Vill du stärka din digitala närvaro, få hjälp med att skapa inspirerande content eller strategi? Eller är du i behov av en hemsida och hitta din visuella stil? Då har du hittat helt rätt!

MadelineMockup.jpg

Egen bildbank

Behöver du bilder till dina digitala medier? Låt mig få fotografera dina produkter eller miljöer på ett sätt som utstrålar dig och stärker ditt visuella varumärke.

Referenser

”Min bästa investering 2020 var tveklöst samarbetet jag inledde med Katja!

Publikt har hon levererat content i text och bild som inspirerar både mig och mina kunder, men bakom skärmen ger hon även tips, råd och feedback som man ofta saknar som egenföretagare.

Att ha någon att bolla tankar och idéer med, och som sen även hjälper till att förverkliga dem, har varit helt ovärderligt! På bara 8 månader har dessutom följarantal och konverteringar i webbutiken märkbart ökat, så alla förväntningar jag haft är redan långt överträffade!”

Theresia Törnroth, It's Design

NÅGRA AV MINA PROJEKT

Planera. Designa. Utför.

KONTAKT

Är du intresserad av ett samarbete, boka en kostnadsfri konsultation eller bara säga HEJ? 

 

Hör av dig så tar vi en virtuell kaffe och pratar mer om vad JAG kan göra för dig!

bottom of page