socialamedier.jpg

Längtar du efter mer tid för din business?

Katja Pi - Greige [Ikon].png

 

Jag hjälper dig att utveckla ditt företag till nästa nivå genom att stärka din digitala närvaro och checka av din to-do lista så du får tid över till annat. Jag har alltid ditt företags bästa i fokus och kan erbjuda allt från att skapa inspirerande innehåll, underhålla dina digitala medier, till att utveckla din visuella identitet för att stärka ditt varumärke online.

FÅ HJÄLP MED ATT FRIGÖRA TID  och BYGGA DIN BUSINESS

Tjänster

kreativkonsult_edited.jpg

Konsultuppdrag

Har du svårt att få tid till att uppdatera och underhålla dina digitala medier? Eller behöver du kanske ett kreativt bollplank? Jag jobbar både med helhetslösningar och kortare uppdrag.

Sociala Medier

Behöver du stärka din digitala närvaro, skapa inspirerande content, ta fram en strategi eller hitta din visuella stil.

Då har du hittat helt rätt!

MadelineMockup.jpg
webbdesign.jpg

Webbdesign

Har du behov av en ny hemsida eller en som behöver stylas om? Jag hjälper dig att hitta din visuella identitet som tilltalar din målgrupp och bygger ett starkt varumärke online.

Referenser

”Min bästa investering 2020 var tveklöst samarbetet jag inledde med Katja!

Publikt har hon levererat content i text och bild som inspirerar både mig och mina kunder, men bakom skärmen ger hon även tips, råd och feedback som man ofta saknar som egenföretagare.

Att ha någon att bolla tankar och idéer med, och som sen även hjälper till att förverkliga dem, har varit helt ovärderligt! På bara 8 månader har dessutom följarantal och konverteringar i webbutiken märkbart ökat, så alla förväntningar jag haft är redan långt överträffade!”

Theresia Törnroth, It's Design

NÅGRA AV MINA PROJEKT

Planera. Designa. Utför.

KONTAKT

Är du intresserad av ett samarbete, boka en kostnadsfri konsultation eller bara säga HEJ? 

 

Hör av dig så tar vi en virtuell kaffe och pratar mer om vad JAG kan göra för dig!